tirsdag 5. mars 2013

Maja i ringen!



På søndag var vi på valpeshow med Maja. Utstillingen fant sted i Solberghallen. Vi hadde en kjempe fin dag og for en prestasjon! Som eneste stillende chinese crested, ble Maja BIR! Det var så morsomt. Maja var flink i ringen. Hun stilte seg fint opp og løp vakkert. Hun trakk seg litt unna dommeren på bordet, men ellers gjorde hun en god jobb. Kritikken var også veldig god. Den lyder som følgende: 7 mnd. gammel. Feminin tispe. Tiltalende helhet. Vakre mørke øyne. Korrekt bitt. Meget god hals og overlinje. Velkroppet. Velutviklet. Elegante bevegelser. Trenger fortsatt noe mer selvtillit. Vakker pels og farge.

Så var det inn i BIG-ringen. Maja var noe sliten, og da var det selvsagt ekstra fristende å bjeffe og knurre på den lille chihuahuaen som løp foran oss. Vi ble ikke plassert i gruppen, men det var jo en veldig stor gruppe da, så det tar vi ikke så tungt. Selv forstår jeg at Maja foretrekker å stille alene i ringen. Det foretrekker selvfølgelig jeg også. Slik kan det ikke alltid være, så vi får bli flinkere til å stå pent og løpe bak andre hunder.

Vi traff også Cornelia og Karin, Majas oppdrettere. Det var veldig hyggelig. De tok noen ordentlig fine bilder av Maja, så de må vi takke for!






Vi har det gøy!!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar