søndag 30. september 2012

Rapport fra skogen!


Nå har Maja akkurat blitt 12 uker! Hun har vokst masse og har blitt kjempe flink til å gå på tur i bånd. I dag tok vi turen til Greverud for å gå en tur i skogen der. I frykt av å overmosjonere Maja har vi faktisk ikke gått tur i skogen med henne før i dag. Dette var ordentlig stas! Mange nye lukter og inntrykk. Det var stor "trafikk" i skogen, så hun fikk hilst på mange mennesker i dag. I skogen fant vi noen lekeannretninger for barn, og en av dem var i perfekt høyde til å stille opp Maja på. Det er alltid vanskelig å få et knallbra oppstillingsbilde, men vi fikk da ett. Om hun ikke står helt perkfekt, ser hun likevel veldig søt ut da:))

 
 
Vi hadde kameraet framme og benyttet sjansen til å knipse mange fine bilder av Maja. Her ser dere bilder av en nokså fornøyd Maja ute på tur:)
 








"Storesøster" og "lillesøster"









Hvis det var opp til Maja ville hun nok helst ha gått hele tiden, men vi tenkte at det var best å la henne få en liten pause for å hvile bena litt. Vi puttet henne i sekken og hun tok det helt greit. Etter en stund i sekken var Maja klar for å gå litt igjen:))
 
 
 
 
 
Skal ikke gå glipp av noe, selv oppi sekken!
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar